Kurse gatimi – ALBANIAN CHEF ACADEMY është një qendër kursesh profesionale e cila ofron trajnime të avancuara për profesionin e kuzhinierit dhe të shefit të kuzhinës. Mësimdhënia zhvillohet nga profesorët më në zë shqiptarë dhe të huaj për të gjithë të apasionuarit e artit kulinar. Krijuar që në vitin 2017 në qendrën tonë janë certifikuar me dhjetra studentë të cilët janë punësuar në restorantet më të mira në vend por edhe jashtë tij. Të gjitha kurset tona janë projektuar për të garantuar një përgatitje shumë profesionale, për tu përshtatur sa më shpejt me tregun e punës.

Kurse gatimi Albanian Chef Academy

Ver pasionin në lëvizje!

ALBANIAN CHEF ACADEMY

Albanian Chef Academy

Ver pasionin në lëvizje!

KUSH JEMI NE?

ALBANIAN CHEF ACADEMY është një qendër kursesh profesionale e cila ofron trajnime të avancuara për profesionin e kuzhinierit dhe të shefit të kuzhinës. Mësimdhënia zhvillohet nga profesorët më në zë shqiptarë dhe të huaj për të gjithë të apasionuarit e artit kulinar. Krijuar që në vitin 2017 në qendrën tonë janë certifikuar me dhjetra studentë të cilët janë punësuar në restorantet më të mira në vend por edhe jashtë tij. Të gjitha kurset tona janë projektuar për të garantuar një përgatitje shumë profesionale, për tu përshtatur sa më shpejt me tregun e punës.

Lexo më shumë

Kurse

Mos hezitoni te na kontaktoni.

Plotesoni formularin e meposhtem.
Do ju kontaktojme nepermjet Email ose Numrit te telefonit qe do te vendosni me poshte.
Faleminderit!

  Adresa

  Rruga Gjin Bue Shpata, Tirane, Albania

  Google Maps Location

  Social

  Adresa

  Rruga Gjin Bue Shpata, Tirane, Albania

  Google Maps Location

  Social