ALBANIAN CHEF ACADEMY – Apliko Tani është një qendër kursesh profesionale e cila ofron trajnime të avancuara për profesionin e kuzhinierit dhe të shefit të kuzhinës. Mësimdhënia zhvillohet nga profesorët më në zë shqiptarë dhe të huaj për të gjithë të apasionuarit e artit kulinar. Krijuar që në vitin 2017 në qendrën tonë janë certifikuar me dhjetra studentë të cilët janë punësuar në restorantet më të mira në vend por edhe jashtë tij. Të gjitha kurset tona janë projektuar për të garantuar një përgatitje shumë profesionale, për tu përshtatur sa më shpejt me tregun e punës.

ALBANIAN CHEF ACADEMY është një qendër kursesh profesionale e cila ofron trajnime të avancuara për profesionin e kuzhinierit dhe të shefit të kuzhinës. Mësimdhënia zhvillohet nga profesorët më në zë shqiptarë dhe të huaj për të gjithë të apasionuarit e artit kulinar. Krijuar që në vitin 2017 në qendrën tonë janë certifikuar me dhjetra studentë të cilët janë punësuar në restorantet më të mira në vend por edhe jashtë tij. Të gjitha kurset tona janë projektuar për të garantuar një përgatitje shumë profesionale, për tu përshtatur sa më shpejt me tregun e punës.

Albanian Chef Academy – Apliko Tani

Ver pasionin në lëvizje! Apliko Tani

Home

Ju ftojmë të aplikoni nëpërmjet formularit të mëposhtëm    Nr karte identiteti (Nr. personal) (Fillon dhe mbaron me shkronjë.)

    • Kjo fushe nuk eshte e detyrueshme ne kete moment
    • Ju mund te jepni kete informacion ne momentin qe konfirmohet rregjistrimi


    Cili orar do ju përshtatej më shumë?

    Si do të preferonit ta bënit pagesën?