Kurse gatimi – ALBANIAN CHEF ACADEMY – KURSE është një qendër kursesh profesionale e cila ofron trajnime të avancuara për profesionin e kuzhinierit dhe të shefit të kuzhinës. Mësimdhënia zhvillohet nga profesorët më në zë shqiptarë dhe të huaj për të gjithë të apasionuarit e artit kulinar. Krijuar që në vitin 2017 në qendrën tonë janë certifikuar me dhjetra studentë të cilët janë punësuar në restorantet më të mira në vend por edhe jashtë tij. Të gjitha kurset tona janë projektuar për të garantuar një përgatitje shumë profesionale, për tu përshtatur sa më shpejt me tregun e punës.

Kurse gatimi – Albanian Chef Academy – KURSE

Ver pasionin në lëvizje! KURSE

RRETH KURSEVE

Kurset të cilat ofrohen në qendrën tonë përmbajnë një numër të limituar studentësh gjë e cila garanton cilësinë e mësimdhënies. Misioni ynë është të shndërrojmë pasionin për gatimin në profesion duke i aftësuar studentët mbi kuzhinën tradicionale shqiptare por edhe atë të huaj.

Kurset zgjasin 1 vit akademik dhe mësimi zhvillohet në çdo ditë të javës nga e hëna në të premte. Duke qenë se peshën më të madhe të orëve e zë praktika, për një kualifikim më të mirë të kursantëve atë nuk e zhvillojmë vetëm në ambientet e akasemisë sonë por edhe nëpër restorantet me të cilat kemi bashkëpunim. Kurset janë të hapura për student vendas por edhe te huaj për të cilët nëse është e nevojshme mësimdhënia zhvillohet gjuhën angleze ose italiane.

LISTA E KURSEVE

Ju ftojmë të aplikoni nëpërmjet formularit të mëposhtëm

Do ju kthejmë përgjigje sa më shpejtë të jetë e mundur

  Adresa

  Rruga Gjin Bue Shpata, Tirane, Albania

  Google Maps Location

  Social

  Adresa

  Rruga Gjin Bue Shpata, Tirane, Albania

  Google Maps Location

  Social