ALBANIAN CHEF ACADEMY – KUSHTET E PRANIMIT është një qendër kursesh profesionale e cila ofron trajnime të avancuara për profesionin e kuzhinierit dhe të shefit të kuzhinës. Mësimdhënia zhvillohet nga profesorët më në zë shqiptarë dhe të huaj për të gjithë të apasionuarit e artit kulinar. Krijuar që në vitin 2017 në qendrën tonë janë certifikuar me dhjetra studentë të cilët janë punësuar në restorantet më të mira në vend por edhe jashtë tij. Të gjitha kurset tona janë projektuar për të garantuar një përgatitje shumë profesionale, për tu përshtatur sa më shpejt me tregun e punës.

Albanian Chef Academy – KUSHTET E PRANIMIT

Ver pasionin në lëvizje! KUSHTET E PRANIMIT

Home

Kursi për Kuzhinier

Për të aplikuar dhe për t’u pranuar në kursin e kuzhinës mjafton vetëm:

1. Të jeni mbi 16 vjeç
2. Të keni pasion për gatimin.

Apliko tani

Kursi për Shef Kuzhine

Për të aplikuar dhe për t’u pranuar në kursin e shefit të kuzhinës duhet:

1. Të jeni mbi 18 vjeç.
2. Të keni një certifikatë ose diplomë si kuzhinier.
Në mungesë të certifikatës ose diplomës të keni të paktën 5 vite eksperiencë pune si kuzhinier në restorant

Apliko tani

Ju ftojmë të aplikoni nëpërmjet formularit të mëposhtëm

Do ju kthejmë përgjigje sa më shpejtë të jetë e mundur    Nr karte identiteti (Nr. personal) (Fillon dhe mbaron me shkronjë.)

    • Kjo fushe nuk eshte e detyrueshme ne kete moment
    • Ju mund te jepni kete informacion ne momentin qe konfirmohet rregjistrimi


    Cili orar do ju përshtatej më shumë?

    Si do të preferonit ta bënit pagesën?